Lönekonsult till Sundbyberg

Sundbyberg

Modern Ekonomi är ett företag som ger både dig som medarbetare och kund fantastiska möjligheter. Hos oss kommer du som medarbetare få bredda din erfarenhet och möjlighet att utveckla dina kunskaper.

Modern Ekonomi växer och vi söker nu en lönekonsult till vårt kontor i Sundbyberg. Tjänsten är tänkt på heltid men vid önskemål kan tjänstgöringsgraden förhandlas och tillträde är enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I din roll som lönekonsult hos oss på Modern Ekonomi kommer du arbeta med ett flertal kunder i olika storlek och inom en mängd olika branscher. Vi söker dig som kan hantera hela löneprocessen och ha en vilja att sätta dig in i nya områden.

Det är meriterande om du även behärskar löpande bokföring och har erfarenhet från redovisningsbyrå och vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga samt är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Detta är en konsultroll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetet utförs främst på det egna kontoret i Sundbyberg men kan även innebära arbete hos kund.

För mer information om tjänsten kontakta vår rekryterande kontorschef Jennie Forsvik på 08- 120 515 04 eller maila på jennie.forsvik@modernekonomi.se. Intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan idag!

Kontaktperson

Jennie Forsvik

jennie.forsvik@modernekonomi.se

08-120 515 04

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Lönekonsult till Sundbyberg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %