Redovisningsassistent till Sundbyberg

Sundbyberg

Modern Ekonomi är ett företag som ger både dig som medarbetare och kund fantastiska möjligheter. Hos oss kommer du som medarbetare få bredda din erfarenhet och möjlighet att utveckla dina kunskaper.

Modern Ekonomi växer och vi söker nu en redovisningsassistent till vårt kontor i Sundbyberg. Tjänsten är tänkt på heltid men vid önskemål kan tjänstgöringsgraden förhandlas och tillträde är enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

För att lyckas i din roll som redovisningsassistent hos oss på Modern Ekonomi bör du vara noggrann, flitig och prestigelös. Vi tror också att du är både social och serviceminded samt att du brinner för siffror. Som person ska du drivas av att stötta andra, vara nyfiken och framåt. I den här rekryteringen lägger vi också stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är meriterande om du tidigare jobbat på byrå.

Detta är en konsultroll där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetet utförs främst på det egna kontoret i Sundbyberg men kan även innebära arbete hos kund.

För mer information om tjänsten kontakta vår rekryterande kontorschef Jennie Forsvik på 08 - 120 515 04 eller maila på jennie.forsvik@modernekonomi.se.

Intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan idag!

Jennie Forsvik

jennie.forsvik@modernekonomi.se