Redovisningskonsulter till Hallstahammar

Hallstahammar

Vi växer och söker fler kollegor till vårt kontor i Hallstahammar.

Modern Ekonomi är ett företag som ger både dig som medarbetare och kund fantastiska möjligheter. Hos oss kommer du som medarbetare få bredda din erfarenhet och möjlighet att utveckla dina kunskaper.

Är du driven, nyfiken och resultatinriktad? Älskar du service och har en glad och positiv inställning? Då är det dig vi söker.

Som redovisningskonsult hos Modern Ekonomi arbetar du med ett flertal kunder i olika företagsformer, i olika storlek och branscher, både självständigt och tillsammans med våra övriga konsulter. Till den här tjänsten behöver du har branscherfarenhet från jord- och skogsbruk. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och behärskar flödet från bokföring till bokslut och som även arbetat med årsredovisningar och deklarationer. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga samt är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller Modern Ekonomi som bolag – tveka inte att kontakta vår rekryterande chef Karin Widlund tel 0220-71 73 05 alt. mail:karin.widlund@modernekonomi.se

Intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan idag!

Karin Widlund

karin.widlund@modernekonomi.se