Redovisningskonsult till Gnesta

Gnesta
Ansök senast 2019-10-27

Brinner du som vi, för att hjälpa företagaren till en enklare vardag och en bättre ekonomi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning likväl som rådgivare åt små och medelstora företag. Hos Modern Ekonomi arbetar du med kunder i olika storlek och i olika branscher.

Du behärskar våra bastjänster väl för AB och enskilda. Du har god kommunikativ förmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Vi hjälper alltid varandra och utbyter erfarenheter på daglig basis.

Framför allt så är du flexibel och har ett kundfokus och en vilja att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet och säkerställer därmed Modern Ekonomis koncept.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett härligt gäng som är stationerade i Gnesta. Vi skräddarsyr lösningar som passar för den enskilde kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa möjliga sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet. Vi erbjuder även möjlighet till deltidstjänst.

För mer information om tjänsten kontakta Tony Karpestam, 0158-585305.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag direkt här på webben eller på mail till tony.karpestam@modernekonomi.se.

Tony Karpestam

tony.karpestam@modernekonomi.se