Erfaren redovisningskonsult till Sundbyberg (2020-10)

Sundbyberg

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande som har dokumenterad erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Har du dessutom goda kunskaper inom koncernredovisning och regelverk från K1 till K3 samt IFRS tycker vi att du ska skicka din ansökan till oss redan idag!

I rollen konsult måste du vara duktig på det du gör och ditt arbete är omväxlande i och med att du har flera kunder som alla är olika i form av storlek, företagsform och bransch. Att snabbt identifiera och förstå kundens behov och göra relevanta analyser för att kunna leverera korrekta beslutsunderlag och rådgivning. Det är därför viktigt att du är lyhörd och positiv samt har en lösningsorienterad inställning.

Vi ställer höga krav på självständighet och ansvarstagande. Du har ett affärsmässigt mindset och erfarenhet från att arbeta på byrå är något vi sätter stort värde på. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

-     Arbeta med löpande redovisning och rapportering till våra kunder

-     Upprättande av bokslut, delårsbokslut, årsredovisningar och deklarationer

-     Kassaflödesanalyser

-     Rådgivning till våra kunder

-     Säkerställa att gällande redovisningsprinciper följs  

-     Arbeta med internkontroll och riskanalys

Du har en god förståelse för detaljerna utan att tappa helhetsgreppet och en avundsvärd förmåga att snabbt sätta dig in i komplicerade uppgifter. Du har en utpräglad analytisk förmåga och driv samt har mycket god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska. 

Modern Ekonomi har höga ambitioner och värdesätter långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare. Vi utmanar gärna gamla sätt att arbete, älskar digitalisering och uppmuntrar och uppskattar idéer. Att våra medarbetare trivs med att utmana både sig själva och sin omgivning på ett konstruktivt sätt är något som vi tycker är viktigt och en av anledningarna till att vi tycker att det är viktigt med en trygg arbetsmiljö. På vårt kontor i Sundbyberg kommer du att få arbeta tillsammans med 13 härliga, kompetenta och ambitiösa kollegor som alla bidrar till familjär och välkomnande stämning på kontoret.

Den här rekryteringen hanteras av ett team som består av Håkan Carlsson Byström (tf kontorschef), Frida Lindblom (HR-chef) och Maria Lööf (auktoriserad redovisningskonsult). Vi ser fram emot din ansökan och är mycket nyfikna på vem du är! Eftersom vi har för avsikt att tillsätta den här tjänsten så snart som möjligt kommer vi att kalla till intervju löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Modern Ekonomi har utvecklats till ett modernt och resursstarkt SRF-auktoriserat konsultföretag för ekonomitjänster. Med fler än 130 medarbetare fördelat på 13 kontor runtom i Sverige erbjuder vi ett brett utbud av tjänster där vårt främsta mål är att förenkla företagandet för våra kunder. Våra kunder kan fokusera på sin verksamhet då deras ekonomi är i trygga händer hos oss. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder. Så här säger vår HR-chef Frida Lindblom: ”Det är en härligt familjär och välkomnande atmosfär hos oss och kompetensen hos våra medarbetare är hög och under ständig utveckling – det är viktigt att våra medarbetare får kontinuerlig vidareutbildning för att vara uppdaterade med det senaste och kunna leverera hög kvalitet till våra kunder! Arbetet med värderingar, kultur och hur vi beter oss är ett ständigt pågående projekt och det är viktigt att tydliggöra i hela organisationen vad företagets värderingar innebär i det dagliga arbetet, så att det inte stannar vid vackra ord utan faktiskt genomsyrar allt som görs.” 

Kontaktperson

Maria Lööf

maria.loof@modernekonomi.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ditt födelsedatum i formen ÅÅÅÅ-MM-DD t.ex. 1983-04-27.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %